Į ką atkreipti dėmesį užsakant internetinės parduotuvės kūrimo paslaugas?

Jei ketinate įkurti internetinę parduotuvę, turėsite rasti patikimą specialistą ar įmonę, kuri viską atliks be priekaištų. Tinkamas specialistas suteiks aukštos kokybės ir visus saugumo reikalavimus atitinkančias paslaugas, kurios padės greitai ir efektyviai pradėti prekybos internetu veiklą. Tam, kad rastumėte geriausią ir jūsų biudžetą bei lūkesčius atitinkantį pasirinkimą užsakant internetinės parduotuvės kūrimo paslaugas, reikia atkreipti dėmesį į tam tikrus dalykus.

Specialisto techninė kompetencija ir patirtis

Renkantis įmonę ar privatų el. parduotuvių kūrėją, svarbu įsitikinti, kad jie turi techninių žinių ir patirties, reikalingos projektui įgyvendinti laiku ir neviršijant biudžeto. Ieškokite kūrėjų, kurie anksčiau dirbo su panašiais projektais ir gali parodyti savo žinias apie kodavimo kalbas, tokias kaip HTML ir CSS, taip pat apie tokias sistemas kaip Ruby on Rails arba Node.js. Tai padaryti nebus sudėtinga – jie pateiks atliktų darbų sąrašą.

Be to, paklauskite potencialių paslaugų teikėjų apie jų patirtį naudojant paieškos sistemų optimizavimo (SEO) metodus, turinio valdymo sistemas (TVS) ir mokėjimų apdorojimo platformas. Į visus šiuos veiksnius reikėtų atsižvelgti renkantis internetinės parduotuvės kūrėją nepaisant to ar tai būtų fizinis asmuo, dirbantis pagal individualios veiklos pažymą ar juridinis asmuo.

Saugumo priemonės ir internetinių parduotuvių kūrimas – neatsiejami dalykai

Užsakant internetinės parduotuvės kūrimo paslaugas saugumas turėtų būti vienas iš svarbiausių jūsų prioritetų. Įsitikinkite, kad paslaugų teikėjas įdiegė patikimas saugumo priemones, skirtas apsaugoti jūsų klientų asmeninius duomenis ir jūsų konfidencialią informaciją. Tai apima šifravimo protokolus, vartotojų autentifikavimo procesus, ugniasienes, kenkėjiškų programų nuskaitymo įrankius, duomenų atsargines kopijas, pažeidžiamumo vertinimus ir kt.

Taip pat svarbu pasirinkti paslaugų teikėją, turintį patirties dirbant su PCI atitikties taisyklėmis, kad galėtumėte užtikrinti, kad jūsų klientų kredito kortelių duomenys būtų saugiai saugomi ir saugiai perduodami mokėjimų atlikimo metu.

El. parduotuvės programavimas nuo nulio – itin brangus malonumas

Svarbu suprasti, kad yra didžiulis skirtumas tarp to ar internetinių parduotuvių kūrimas atliekamas viską programuojant nuo nulio ar naudojant jau viešai prieinamas sistemas. Pasirinkus pastarąjį variantą, tikėtina, kad jūsų biudžetas internetinės parduotuvės kūrimui ženkliai sumažės. Kaina tokiu atveju, galėtų skirtis ne tik kartais.

Aukščiau pateikta informacija yra skirta tiems, kurie norit el. parduotuvės, sukurtos visiškai nuo nulio. Būtent tokiais atvejais išlaidos gali būti milžiniškos.

Pasirinkus alternatyvą – internetinių parduotuvių kūrimą naudojant populiarias elektroninės komercijos platformas, taip pat išsiplečia ir potencialių kūrėjų ratas. Mat, jų yra gerokai daugiau. Geriausia tai, kad techninė priežiūra tokiais atvejais dažnai atliekama el. parduotuvės nuomos paslaugą teikiančios platformos.

Jeigu abejojate, kad internetinės parduotuvės kūrimo kaina gali būti jums per didelė, tuomet neabejotinai turėtumėte kreiptis į specialistus ar įmonės, kurie siūlo kūrimo paslaugas naudojant turinio valdymo sistemas ar kitas platformas. Mat, tuomet didžiausias darbas bus tiesiog konfigūravimas ir tam tikrų modulių diegimas.

Be to, atminkite, kad internetinių parduotuvių kūrimo paslaugos gali būti siūlomos ir be kritinių SEO optimizacijos darbų. Tad, kas įskaičiuota į kainą – klauskite dar prieš pradedant darbus ar sudarant sutartį.

Internetinės parduotuvės kūrimo paslaugų užsakymas neturi būti sudėtingas, jei žinote, ko ieškoti pas gerą privatų kūrėją ar įmonę. Įsitikinkite, kad teikėjas turi reikalingas žinias ir patirties kuriant panašius projektus. Rimtai žiūrėkite į saugumą ieškodami paslaugų teikėjų su patikimomis saugumo garantijomis ir nepamirškite apie kokybės užtikrinimo testavimą, kuris padeda nustatyti galimas problemas prieš paleidžiant internetinę parduotuvę. Šių patarimų laikymasis galbūt padės užtikrinti, kad iš pasirinkto kūrėjo gausite geriausią įmanomą paslaugą!